Een Studie van “Gulheid Pillen” Wijst Op De Bron Van Volmaakte Voldoening

kabbalah-for-everybodyIn het Nieuws (van Claremont University):Oxytocin: Vertrouwen, Aanraking en de Economie“. Claremont onderzoeker en oxytocin expert Paul Zak en zijn collegae hebben ontdekt, dat de doses van dit natuurlijk geproduceerde hormoon oxytocin ervoor zorgden dat de mensen meer vertrouwen hadden, en dus meer bereid waren om geld te geven aan onbekenden. Dit op zijn beurt, zorgt er voor dat we dit “vertrouwde” gevoel terug geven. Met een toegevoegde dosering van oxytocin, steeg de gulheid ten aanzien van onbekenden bij de subjecten, met 80%.

Mijn Commentaar: Dit bevestigt wederom dat ons doel niet het geld is, maar genot en vervulling. Als een persoon vervuld wordt, is hij niet geïnteresseerd in stukjes papier. In tegendeel, als deze stukjes papier hem geen genot en vervulling brengen, heeft hij ze ook niet nodig.

Hetzelfde geldt voor ander soort vervulling, zoals macht, roem en kennis. Daarom kan hieruit de conclusie getrokken worden, dat we op zoek moeten gaan naar de volmaakte vervulling. Wat is dit dan?

Het is de Schepper, die de Bron is van volmaakte voldoening. Door Hem te openbaren, zullen we alles vinden wat we willen en meer!

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Leren De Schepper Te Begrijpen Is De Sleutel Tot Geluk
Laitman.nl Artikel: De Reden Voor Ons Lijden En Het Alternatieve Pad

Engelstalig:
Attaining the World’s Beyond: Chapter 8 – Structure of Spirituality – “False Pleasures”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed