De Toekomst Van Het Internet Nieuws – Geen Nieuws Is Goed Nieuws

from-our-world-to-the-vurtual-world-to-the-upper-worldIn het Nieuws: Rupert Murdoch heeft aan de lezers van zijn kranten aangekondigd dat ze binnenkort voor de toegang voor de websites van hun favoriete kranten zullen moeten betalen. Gedurende de volgende 10 jaar zullen papieren kranten overbodig worden, en in de volgende 2 jaar zullen mensen volledige toegang hebben tot nieuws op elk mobiel toestel, waarbij de informatie per uur geupdated wordt.

Mijn Commentaar: Als we alleen nou iets goeds te lezen zouden krijgen! Maar onze hogere gradatie van het egoïsme zal minderwaardige kwaliteit van de informatie beginnen te verwerpen, en het zal ons niet vervullen.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Internet Pop-Up’s Snappen Niet Het Menselijke Egoïsme
Laitman.nl Artikel: Gedrukte Kranten Zijn Een “Bedreigde Diersoort” Zegt Senator John Kerry
Laitman.nl Artrikel: Waarom Meer Mensen Het Online Nieuws Vertrouwen
Laitman.nl Artikel: Kranten Uitgeven Is Niet Winstgevend Meer

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed