De Mensheid Zal Ontwaken En Zich Terugvinden In Een Nieuwe Wereld

laitman_2009-02-17_5692Het lijden duwt de mensheid naar de ingang van een hogere dimensie en schudt ons wakker uit deze zieke misvormde droom, waarin iemand zich voelt alsof hij zich in een ontredderde realiteit bevindt.

Hij kan terugblikken en begrijpen dat hij door anderen pijn te doen, hij in feite alleen zichzelf beschadigde. Had hij toen maar geweten wat hij nu weet!

Hij blikt terug en ziet dat hij de delen van realiteit die bij enkele ander leken te horen, bij hem zelf horen en nog belangrijker …delen van hem zelf zijn.

Hij zal zien dat het deel dat hij ziet als het eigen ik, in het echt helemaal niet belangrijk is. Dit komt omdat de kracht van het verlangen die buiten zichzelf wordt onthuld, vele malen sterker is en die wordt dan veel belangrijker voor hem.

Hij ziet dan dat alles bedrog was en door anderen te haten, en door alles wat rondom hem was te misbruiken, hij alleen zichzelf pijn deed. Het was alles een grote fout.

Deze onthullingen helpen hem het proces te versnellen totdat hij in evenwicht is, omdat het hele universum aan hem wordt onthuld, en hij zich hiermee begint te identificeren.

Omdat hij komt te weten dat hij deel uit maakt van dit uitgebreide universum, onthult hij de bovenste kracht die alles vervult.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Open De Deur Naar De Spirituele Wereld

Engelstalig:
Laitman.com Post: Alienation And Separation Are Nothing But Illusions
Laitman.com Post:By Changing Yourself, You Change The World
A Guide to the Hidden Wisdom of Kabbalah: Correction Starts with Me.”A Chain of Souls”
Attitude [03:10] : Play Now|Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed