De Meest Productieve Soort Communicatie

now-you-can-share-perceptions-over-the-internet1In het Nieuws (van Technology Review): Kantoorpersoneel die tijd vrijmaakt om persoonlijk te kletsen met collegae, is wellicht veel productiever dan zij die op e-mail, telefoon, Facebook en dergelijke steunen. – Dit wordt gesuggereerd door een studie verricht door de onderzoekers bij MIT en de New York Universiteit.

Deze studie heeft uitgewezen dat de medewerkers bij een ICT bedrijf, die een taak moesten uitvoeren, 30% productiever waren, dan hun collegae die niet direct communiceerden door middel van een persoonlijk face-to-face netwerk.

Mijn Commentaar: Er is een soort communicatie die productiever is. Het wordt genoemd Pe Al Pe – “van hart tot hart”. Dit is als je het verlangen van een ander persoon voelt, en deze verlangens je de mogelijkheid geven om de Schepper er door heen waar te nemen. Je stapt dan buiten jezelf naar de omringende Hoogste Wereld.

Het feit is dat het enige dat geschapen werd, één verlangen was. Dit verlangen brak daarna in stukken om elk van ons de kans te geven om buiten onszelf te stappen en de Schepper waar te nemen.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Ware Liefde Is De Vervulling Van Het Verlangen Van De Ander
Laitman.nl Artikel: Laten We De Kraan Van Liefde Voor Elkaar Openzetten

Engelstalig:
Laitman.com Post: Practical Advice by Rabash
Laitman.com Post: The Revelation of Godliness (Baal HaSulam)
Attaining the Worlds Beyond: Chapter 31- “A Seed of Altruism”
Attaining the Worlds Beyond: Chapter 29 – “Transformation of Our Nature”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed