Brits Onderzoek Geeft Aan Dat Onze Kinderen Overwerkt En Verveeld Zijn

is2520there2520such2520a2520thing2520as2520a2520happyIn het Nieuws (van Science Daily):Alleen een kleine minderheid kinderen is zorgeloos en veel vervelen zich, volgens een Brits onderzoek“. Een onderzoek naar gelukkigheid en veiligheid bij kinderen, mede uitgevoerd door een psycholoog bij de Universiteit van Hertfordshire heeft ontdekt dat alleen 11% van de onderzochte kinderen, zorgeloos is en zich geen zorgen maakt. Er kwam ook uit dat 72% van de ondervraagden verveling als de oorzaak voor hun ongelukkigheid benoemd hebben.

Robert Hart van Intuitive Media voegde het volgende toe: “De kinderen vertelden ons dat de verveling de grootste domper is, samen met volwassenen die teveel van ze verwachten en het te hard moeten werken. Kinderen willen meer vrijheid om te spelen, zich met hun hobby’s bezig te houden en creatief te zijn.”

Mijn Commentaar: Als we een vriendelijke wereld voor onze mensen creëren, onze toekomstige generatie, en er mee ophouden om ze te behandelen alsof ze uitgerust moeten worden voor een moeilijk leven, zullen ze gelukkig zijn!

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Verpest De Moderne Maatschappij De Kindertijd?
Laitman.nl Artikel: Kabbalah Voor Kinderen

Engelstalig:
Laitman.com Post: Is There Such a Thing As A Happy Childhood?
Article: “The Secret to Child Education”
Kabbalah Today Article: “Spiritual Education”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed