Zal Een Wereldwijde Islamitische Economie Goed Zijn?

alternative-economic-modelIn het Nieuws (vertaald van MIGNews): Economen spreken steeds vaker over alternatieve economische systemen. Een van de systemen is een Islamitisch financieel systeem dat ondersteund wordt door het Vaticaan.

Mijn Commentaar: Alle voorgestelde systemen zijn egoïstisch en om deze reden zullen ze de test niet doorstaan. Vanaf vandaag werken deze systemen nog steeds binnen een beperkt raamwerk, en kunnen bestaan wegens de beperkingen die aan ze opgelegd worden (of dit religieuze beperkingen zijn, de angst voor straf of andere).

Echter zodra ze op een grotere schaal toegepast worden – in de multidimensionele, multireligieuze, integraal verbonden wereld, zal aan het licht komen hoe ongeschikt ze zijn. Ze proberen te implementeren kan de kortste en de makkelijkste manier zijn om in te zien dat geen enkel egoistisch systeem dat erop gericht is om de menselijke interactie te reguleren zal werken.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: We All Have the Flu
Laitman.com Post: It’s Impossible to Run Away from the Global Egoism
Laitman.com Post: New Crises Emerging Under IMF’s Leadership

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed