We Hoeven Deze Crisis Niet Te Verlengen

the2520creator2520will2520become2520revealed2520insideEen vraag die ik heb ontvangen heb: Ik was altijd al een goede, verantwoordelijke werknemer, maar onlangs ben ik ontslagen. Ik heb geen geld, maar ik moet voor mijn gezin zorgen. Wie is hier schuldig aan: mijn eigen ego? En wat moet ik er aan doen?

Mijn Antwoord: Er is een reden voor de situatie in de wereld vandaag. Alles wordt met opzet ontwikkeld. Natuur heeft een plan, en die zorgt er vandaag de dag voor dat iedereen in de wereld, in elk land getroffen wordt door de tegenslagen. Deze tegenslagen worden niet willekeurig aan ons uitgedeeld, omdat alles wat iedereen overkomt betekenisvol en uitgedacht is. We zijn allen met elkaar verbonden in een globaal netwerk, waar er een plek en programma is voor een ieder.

Daarom levert het je niets op om te klagen over je ontslag en te vragen: “Wat moet ik nu doen? De omstandigheden vereisen van je dat je bewustzijn en begrip verkrijgt. Dit is waar je je op moet richten, en als je dit doet, zal de situatie verbeteren.

Echter ben je niet de enige die niet begrijpt wat er aan de hand is. Kijk maar hoe de hele wereld op de crisis reageert: iedereen rent simpelweg weg van de moeilijke situatie in de richting van iest wat beter lijkt. De “zeepbellen” die zij gemaakt hebben, zijn gebarsten, dus nu proberen ze nieuwe te maken. Dit is waarom de handelsbeurs blijft groeien en stijgen. Hoe kan het anders stijgen als mensen ontslagen worden, de industrie en productie stilgezet zijn, en de handel afneemt?

Daarom is het overduidelijk dat we tegenwoordig tweevoudig voorgelogen worden. Het lijkt alsof we een pil hebben ingenomen om onze koorts te verminderen, en we denken dat we reeds zijn genezen. We zien de beurs stijgen en we denken dat alles weer goed is. Mensen hebben zichzelf gerustgesteld, maar in feite is het net als het innemen van een drug. Voor nu lijkt het prima.

Maar onze situatie is net als een persoon die vanaf een dak valt, en iemand vraagt aan hem, “Hoe gaat het met je?” En hij antwoordt, “Prima – Ik leef nog.”

Desondanks zijn mensen innerlijk bang. Een persoon kan niet in voortdurende angst leven; hij moet het op een of andere manier compenseren. Er is niets wat we kunnen doen totdat men er achter komt dat deze situatie nu plaats vindt, wat de oorzaak is voor deze “ziekte” en de manier waarop het zich ontwikkelt. Dit is hoe zij er een manier zullen vinden om het te genezen.

De ziekte kan jarenlang doorgaan, als we het niet beginnen te behandelen. Maar als we er wel mee beginnen, dan zal alles snel en gemakkelijk gaan. Het geneesmiddel bestaat – het is de methode van het corrigeren van de natuur van de mens, genoemd “Kabbalah”.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Dus Je Denkt Dat Je Een “Goed Mens” Bent? Dacht Het Niet
Laitman.nl Artikel: Wij Moeten Het Gif Omzetten Naar Het Medicijn
Laitman.nl Artikel: De Crisis Zal Doorgaan Totdat We Uitschreeuwen “Genoeg Egoïsme!”
Laitman.nl Artikel: Kabbalah’s Oplossing Voor De Financiële Crisis Verschilt Van De Gezonde Verstand Oplossing

One Comment

  1. […] Materialen: Laitman.nl Artikel: We Hoeven Deze Crisis Niet Te Verlengen Laitman.nl Artikel: Eenheid Is De Enige Methode Om Uit De Crisis Te Komen Laitman.nl Artikel: Onze […]

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed