We Hebben Allemaal De Griep

pressDoor Norma Levine (voormalige CNN World Report medewerker, tv-commentator en lid van Bnei Baruch (vertaald van Cabalá en México):

Geweldig – dit is precies wat we nodig hadden! De wereld begon net te herstellen van de economische “longontsteking”, die het kreeg nadat de Verenigde Staten begonnen te “niezen”, maar nu hebben we een nieuwe ziekte! De Mexicaanse griep is hier om ons wederom eraan te herinneren hoe onderling verbonden en onderling afhankelijk we zijn.

De algemene directeur van de World Health Organization, Margaret Chan, heeft onlangs het volgende gezegd: “De hele mensheid wordt door een pandemie bedreigd”. Vandaag de dag beïnvloedt dat wat er in Mexico gebeurt haar buren in dezelfde mate, of het nu om Europa of Azië gaat. De grenzen tussen vreugde en verdriet zijn vrijwel verdwenen. We zijn alle onderdeel van een integrale wereld. Het probleem is dat we dit niet doorhebben.

De pandemie is eigenlijk al begonnen – het is een gebrek aan de juiste verbindingen tussen ons, terwijl onze onderlinge verbinding op een globale schaal is gegroeid. De woordenboekdefinitie van het woord “pandemie” is: “Een epidemie of een besmettelijke ziekte die zich over grote populaties verspreidt en een groot gebied beslaat, zoals een continent of de hele wereld”. Vandaag de dag strekken haat en onverschilligheid zich uit over de hele wereld en we worden geconfronteerd met een epidemie van afscheuring tussen de mensen.

Het egoïsme van de mensen doet ze hun egoïstische belangen boven de belangen van anderen plaatsen, en dit is wat ons een ecologische, economische, sociale en inmiddels gezondheidscrisis gebracht heeft. Misschien wil de Natuur ons opzettelijk wakker schudden? Of misschien is de huidige situatie niet genoeg om ons te laten zien dat we onszelf moeten veranderen?

We willen gevolgen dat er een geneesmiddel is voor al onze problemen, maar misschien moeten we even pauzeren om van binnenuit naar onszelf te kijken. We zullen gegarandeerd de helende zalf die we zoeken vinden. We zullen dan inzien dat de manier om de hele mensheid te “genezen” afhankelijk is van hoe snel we als een integraal geheel beginnen te handelen.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Hoe De Richting Van De Crisis Te Veranderen
Laitman.nl Artikel: Hoe Contracten Op Te Stellen In Een Tijdperk Van Globale Inter-connectie
Laitman.nl Artikel: De Vrede Van Elke Persoon Is Van Iedereen Afhankelijk
Kabbalah Website in het Spaans

Engelstalig:
Kabbalah Today: Article “The Financial Crisis: Diagnosis and Cure”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed