Waarom Zijn Er Zoveel Mensen In De Wereld?

profit1Een vraag die ik heb gekregen: Waarom moest de populatie op Aarde zeven miljard mensen bereiken? Is het om de mensheid voor te bereiden om de sprong naar de nieuwe situatie te kunnen maken?

Mijn Antwoord: Het hele pad dat de mensheid af heeft gelegd, was alleeen om één reden nodig: om de mensen tot herkenning van het kwaad te brengen. Dit is het punt waar de correctie begint.

De groei van de populatie is gekoppeld aan de constante groei van onze “wil om te ontvangen” ofwel het verlangen om genot te voelen. Dit verlangen moet onder miljarden mensen verdeeld worden, omdat het anders te groot zou zijn voor ieder persoon en onmogelijk gecorrigeerd zou kunnen worden. Als het over een groot aantal mensen verdeeld wordt, wordt het voor iedere persoon mogelijk om zijn persoonlijke kleine egoïsme te corrigeren. Het is dus het niveau van het egoïsme dat de grootte van de wereldbevolking bepaalt.

Alles is gepland. Als er een mogelijkheid bestaat dat een kleiner aantal mensen een grotere correctie zal uitvoeren, veroorzaakt dit een oorlog. In tijden van groot lijden, worden mensen gevoeliger voor anderen en meer bereid om compromissen te sluiten. Correctie kan dan bereikt worden door een kleiner aantal mensen, en om deze reden gaat er een grote hoeveelheid wereldbevolking dood.

Alles wordt bepaald door het niveau van de wens om te ontvangen en de behoefte om het te corrigeren. Dit wordt niet besloten op het niveau van onze wereld, maar is bepaald door het Hoogste Bestuur.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Our Connection Speeds Up Our Development by Seven Billion to the Seven Billionth Power
Laitman.com Post: Souls and Bodies: How Many Do We Need?
Laitman.com Post: How Will Hunger Affect the Earth’s Population?
Interview with the Future: Part 1. A Science to Understand Reality.”The Sin of Creation and the Correction”
icon for podpress  Why Are So Many People Coming to Kabbalah? [7:30m]:| Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed