Waarom Zijn De Meeste Israëliërs Tegen De Traditionele Gebruiken Van Hun Land?

why-are-there-so-many-different-words-in-the-torahIn het Nieuws (van Haarets): De meerderheid steunt het burgerlijke huwelijk“. Een grote meerderheid van de Joodse gemeenschap, 65% steunt het burgerlijke huwelijk. Onder hen die zichzelf als “traditioneel” beschrijven, steunt net iets meer dan 50% het burgerlijke huwelijk. Onder de religieuze en ultraorthodoxe respondenten, steunde 13% het. Onder de seculiere was deze percentage 90%.

Mijn Commentaar: Dit is het gevolg van de negatieve reactie van de mensen op het religieuze decreet, waaronder huwelijk in Israël valt en het ontbreken van juist, conventioneel onderwijs, dat liefde en respect van Israëlische tradities koestert. De houding van de mensen ten aanzien van de Joodse tradities zou veel beter worden als religie en overheid gescheiden waren. Mensen bevelen geven en gewelddadige methodes gebruiken is niet de manier om de mensen zover te krijgen om een juiste houding ten aan zien van hun culturele tradities te ontwikkelen!

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: De Relatie Tussen De Mens En De Schepper Lijkt Op Een Dramatisch Liefdesverhaal

Engelstalig:
Laitman.com Post: You Can’t Step Into the Same River Twice
Article:”Today, It’s Spiritual Relationship or No Relationship”
Bail Yourself Out: III. Achieving Equilibrium. Chapter 14 – “Yes, We Can (and Must)”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed