Verpest De Moderne Maatschappij De Kindertijd?

massive1In het Nieuws (van LiveScience): Kinderen maken zich zorgen om moderne problemen en vrezen dingen, die vroeger niet eens tot het vocabulaire van jongeren behoorden. Terug in 1999, vroegen de onderzoekers van de Ohio Universiteit 86 kinderen het volgende: “Waar ben je bang voor”. Jongens meldden dat ze slangen, monsters en enge achtbanen vrezen, vaker dan meisjes dit meldden. Meisjes waren eerder bang voor het donker en het onweer.
[Vandaag] maakt 51% kinderen in het Verenigd Koninkrijk zich zorgen om de echtscheiding of het ruzie maken van hun ouders, en ook meer dan de helft maakt zich zorgen om het geweld en straat misdaad… De grootste factor voor ongelukkigheid bij de V.K. kinderen, is volgens de onderzoekers verveeldheid, namelijk 74%.

Mijn Commentaar: Kinderen zijn hetzelfde geworden als de ouders, en de moderne maatschappij heeft geen oplossing voor ze.

In het Nieuws (vertaald van rian.ru): Schoolkinderen in Hong Kong wisselen hun schoolboeken in voor speciale elektronische apparaatjes die geladen zijn met het materiaal van het volledige school curriculum.

Mijn Antwoord: Dan zullen mensen helemaal ophouden boeken te lezen. De gevolgen zullen echt onvoorspelbaar zijn!

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Women’s Growing Egoism Makes Children Suffer
Laitman.com Post: How to Help Teachers and Parents
UPI Article: Don’t Blame It on the Young
Interview: “Psychological Counseling at the Time of Crisis”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed