Van Een Gebrek Aan Balans Naar Volmaaktheid

war2Een vraag die ik heb gekregen: Een gebrek aan balans is duidelijk als ik naar mensen kijk die meer gebruiken dat nodig is voor een normaal bestaan. Maar hoe kunt u dit zeggen over een persoon die van de ene salarisstrook naar de andere salarisstrook toe leeft?

Mijn Antwoord: Hij is ook niet in balans. Er zijn zeven miljard mensen die op de aarde wonen, waarvan er 50% honger lijdt en 40% heeft niet genoeg voor normaal bestaan. Slechts een half miljard mensen is gelukkig met hun materiële levenswijze. Echter zij zijn precies de mensen die depressie ervaren, drugs nemen en uiteindelijk scheiden, zelfmoord plegen etc.

Perfectie daalt op ons neer uit de Wereld van Oneindigheid, en de enige manier waarop wij het kunnen bereiken is door naar dat spirituele niveau te stijgen. Dit is realistisch en haalbaar, en de Natuur dwingt ons er toe. En de methode van het verwerven van de perfecte toestand wordt aan je onthuld – het is de wetenschap van Kabbalah!

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: In De Evolutie Is Er Geen Weg Terug
Laitman.nl Artikel: Wat Staat De Mensheid Te Wachten: Uitsterven Of Welvarendheid?
Laitman.nl Artikel: Alleen De Openbaring Van De Schepper Kan De Wereld Corrigeren

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed