Spirituele En Fysieke Verspreiding Van Kabbalah

kiteDe verspreiding van Kabbalah betekent de wereld laten weten wat het doel is van zijn bestaan, welke krachten zijn vooruitgang teweegbrengen, wat het doel en de definitieve toestand is, en hoe de mens dit proces kan beïnvloeden. Maar de openbaring van Kabbalah aan de wereld kan alleen plaatsvinden in de mate waarin de wereld in de staat is om de methode te aanvaarden en te realiseren.

De fysieke verspreiding van Kabbalah vindt plaats door alle massa media kanalen. De spirituele verspreiding is als wij de punten in ons hart verenigen en kracht van eenheid creëren. Dan, door de verbinding tussen de zielen, voeit onze kracht van eenheid door naar andere zielen, waardoor de behoefte aan eenheid en correctie beginnen te begrijpen.

(Uit de Voorbereiding op de Dagelijkse Kabbalah Les).

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed