Misdaad Bestrijden Met De Kracht Van De Sociale Invloed

laitman_2008-11-13_6700Een vraag die ik heb gekregen: Er is een grote golf aan georganiseerde misdaad tegenwoordig. Hoe zal het juridische systeem in een gecorrigeerde samenleving functioneren? Hoe zal men daar misdaad bestrijden?

Mijn Antwoord: Als de psychologen en Kabbalisten een juiste samenleving organiseren, waar iedereen beïnvloed wordt door de samenleving, zal deze invloed iedereen persoon zich op een manier doen gedragen die tegengesteld is aan zijn egoïstische natuur.

Dit zal werken omdat iedereen op zoek is op roem, acceptatie en waardering, terwijl iedereen een hekel heeft aan eerverlies. Bovendien, wordt men verorberd door afgunst van anderen. Door deze impulsen op een juiste manier te gebruiken, kunnen we mensen helpen om zich op een sociaal wenselijke manier te gedragen.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Why Now Is the Time to Implement the Principle, “Love Your Neighbor”
Laitman.com Post: Is It Good to Expect Things?
Article by Rabash: “The Purpose of the Association”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed