Mijn Boek “Van Chaos Naar Harmonie” Is Nu Te Vinden In De Koninklijke Bibliotheek

De Bnei Baruch groep in Toronto heeft het boek “From Chaos to Harmony” als een cadeau gestuurd naar een aantal prominente mensen in Canada. Als antwoord ontvingen zij bedankbrieven van twee van de belangrijkste overheidsleiders – Minister President van Canada, Steven Harper en Gouverneur Generaal van Canada, Haar Excellentie Edel Hoogachtbare Michaëlle Jean, vertegenwoordigster van de kroon in Canada, als onderdeel van de Britse Gemenebest.

pismo_4_w1

 

De bedankbrief zegt het volgende:
“In de naam van Haar Excellentie Edel Hoogachtbare Michaëlle Jean, bedank ik u voor het toezenden van Michael Laitman’s boek “From Chaos to Harmony: the Solution to the Global Crisis According tot the Wisdom of Kabbalah” . Zij ziet uw cadeau als een symbool van vriendschap”.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed