Mijn Bespreking Met Peter Joseph – Producer En Regisseur Van Zeitgeist The Movie

Onlangs had ik een bespreking met Peter Joseph, de producer en regisseur van de twee bekende films – Zeitgeist: The Movie en Zeitgeist: Addendum

z1z2

Over Peter’s films (van www.zeitgeistmovie.com): Zeitgeist: The Movie en Zeitgeist: Addendum werden gemaakt als non-profit uitingen om de auteur te helpen communiceren wat hij voelde. Dit waren hoogst belangrijke sociale begrippen waar de meeste mensen niet van bewust zijn. De eerste film concentreert zich op onderdrukte historische en moderne informatie over de dominante sociale instellingen van tegenwoordig, terwijl ook onderzocht wordt wat de mensheid zou kunnen komen te bevallen als de grote machtstructuren hun patronen van eigen belang, corruptie en samenscholing voortzetten.

De tweede film Zeitgeist: Addendum, probeert de onderliggende oorzaken van de doordringende sociale corruptie af te bakenen, terwijl het een oplossing biedt. Deze oplossing is niet gebaseerd op politiek, moraal, wetten of andere “gevestigde” notie van de menselijke verhoudingen, maar op een modern niet-bijgelovig begrip over wie we zijn en hoe we op een lijn moeten staan met de natuur, waar we onderdeel van zijn.

Mijn Commentaar: Tijdens ons gesprek, werd Peter verrast door veel dingen die ik tegen hem zei, maar hij was het met alles eens. We besloten om elkaar daarna weer te zien, als hij een aantal boeken van me gelezen had, die ik hem gegeven heb. We denken er aan om in de toekomst te gaan samenwerken. Ik hoop dat zulke ontmoetingen de wereld zullen helpen om de methode te openbaren om de menselijke natuur te corrigeren en goedheid te verwerven.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: