Mijn Bespreking Met Hank Sheinkopf

Onlangs had ik een interview met Hank Sheinkopf – een vooraanstaande politieke adviseur.

laitman_2009-05-05_hank-shenkopf_1955_whank-s1 

Gedurende zijn 40-jarige politieke carrière heeft Hank Sheinkopf als een adviseur en politieke consultant gewerkt voor veel cliënten, waar onder voormalige president van de Verenigde Staten, Bill Clinton. Zijn werk heeft hem hele de wereld over gestuurd en hij heeft als afgezant gediend tijdens bijzondere opdrachten.

Naast het hebben van een heel erg praktische en realistische kijk op het leven, ben ik er achter gekomen dat hij een gevoelige man is, en van de Hebreeuwse taal houdt, die hij vloeiend spreekt. Ik hoop veel meer waardevol advies van hem te zullen ontvangen, dat ons werk in Amerika en in de wereld vorm zal helpen geven.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed