Is Rusland Echt Een Kracht Van Goedheid, Zoals Het Denkt?

a-woman-can-advance-independentlyIn het Nieuws (van GlobeScanPoll):Rusland gelooft dat de wereld het als “een kracht van goedheid” ziet”. Een enquête van Globe Scan laat zien dat tweederde van de Russische volwassenen (66%), gelooft dat de wereld Rusland als een “kracht van goedheid” ziet. Tegelijkertijd voelt een paar Russen maar dat anderen hun land als en “bedreiging voor de wereldvrede” zien, 13% en “een bedreiging voor zijn buren”, 12%.

De meningen buiten Rusland zijn heel anders. Onder 20 landen, die eerder dit jaar geënquêteerd zijn, heeft een aanzienlijk aantal, 42% een negatieve kijk op Rusland’s invloed op de wereld, dan een positieve, namelijk 30%.

Mijn Commentaar: Uiteraard werd dit onderzoek verricht voor de winter verstoringen van de gaslevering aan Europa. Maar tegelijkertijd kan het voor iedereen gezegd worden: men ziet zijn eigen tekortkomingen niet en rechtvaardigt zijn eigen handelingen zelfs voordat hij ze verricht.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: The Crisis Brings a Rise In Violence
Laitman.com Post: We Can Stop Cheating Each Other by Building a Pipeline for the Light
Laitman.com Post: Don’t Believe Everything Will Work Out Without Your Participation
Laitman.com Post: Who Will Be Most Affected by the Economic Crisis?
Attaining the World’s Beyond: Chapter 12 – “Eradicating Egoism”
Society’s Approval is the Greatest Reward: Interview with Michael Laitman by TV anchor Lev Novozhenov September 5, 2006

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed