Is Kunstmatige Intelligentie Realistisch?

Everything We Perceive Is Like Frames of a Motion PictureEen vraag die ik heb ontvangen: Wat is Kabbalah’s standpunt ten aanzien van de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie? Steunt Kabbalah het idee dat het mogelijk is om de menselijke hersens en bewustzijn na te bootsen? Kan een kunstmatige brein een complex bewustzijn hebben?

Mijn Antwoord: Het is mogelijk om alles aan ons na te bootsen behalve onze spirituele opmaak, de wens om te schenken. Het is de eigenschap van de Schepper, die we van bovenaf ontvangen. Op dit na, kan alles aan de mens nagebootst en verbeterd worden.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Is Kunstmatig Leven Een Scheppingsdaad?
Laitman.nl Artikel: Wetenschap Bevestigt Dat De Geest Apart Is Van De Hersens, Maar Is De Geest Stoffelijk?

Engelstalig:
Laitman.com Post: Do Our Choices Originate in Our Brain, or in Our Desire?
Shamati: Article 189. “The Act Affects the Thought”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed