In De Spiritualiteit Is De Voorbereiding De Belangrijkste Periode

timeEen vraag die ik heb ontvangen: Volgens Kabbalah, vindt de correctie van de mensheid plaats gedurende zes duizend jaar. De meeste van deze tijd is al voorbij, en er zijn iets meer dan 20 jaren over.

Waarom zijn we nu pad begonnen om Kabbalah voor correctie te gebruiken, bijna aan het einde van de aangewezen periode? En zelfs nu, hebben de meeste mensen geen benul over deze leer. Het lijkt dat de wereld uiteindelijk correctie zal bereiken door middel van groot lijden. Waarom beginnen de Kabbalisten zoveel moeite en tijd te steken in het onderwijzen en verspreiden van Kabbalah, alleen nu dat de “laatste minuten” voor correctie aangekomen zijn?

Mijn Antwoord: Het komt doordat de wereld nu pas zijn rijpheid bereikt heeft, zoals Kabbalah dit voorspeld heeft. De reden hierachter is dat het belangrijkste aspect voor spirituele handelingen, de voorbereiding is. Deze is afhankelijk van de persoon en vindt plaats binnen hem in. Dit is ook waarom het zo lang duurt. Echter de handeling van de correctie zelf gebeurt snel, als de persoon beïnvloed wordt door het Hoogste Licht en de openbaring van de Schepper. Hij verandert dan onmiddellijk. Probeer het zelf uit!

Om deze reden zijn de resterende 230 jaar meer dan genoeg. En als we het willen, zullen we in staat zijn om deze tijd te verkorten.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: How The World Is Being Prepared For The Revelation Of The Creator
Laitman.com Post: It Takes Time, Effort And Experience To Reveal The Upper World
Laitman.com Post: Do The Impossible, Don’t Just Say It (Advanced)
A Guide to the Hidden Wisdom of Kabbalah: “The Recognition of Evil and the Revelation of Good”
Article: “Foreword to the Book the Tree of Life”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed