Ieder Kabbalah Congres Is Een Nieuwe Kans

what2520is2520mutual2520guarantee2520in2520a2520virtuaHet is voor beginnende studenten heel belangrijk om deel te nemen aan onze Congressen. Door het bijwonen van Congressen, wordt een persoon geïnspireerd en nieuwe vitaliteit ingeblazen, en dit stelt hem in staat om een beetje hoger spiritueel te stijgen. Je ontvangt energie, die het enige is dat je vooruit kan helpen. Dit is eigenlijk de reden waarom we onze Congressen houden. Het is onmogelijk om vooruit te gaan, om een grotere verbinding tussen ons te bouwen, zonder eerst live contact op te zetten. Er is een reden waarom er een gezegde is “Zien is geloven”.

Als een persoon nog steeds een duidelijk verlangen naar het doel mist, en het punt in het hart is nog steeds niet in vuur en vlam, dan zal een Congres het oplichten en de persoon toestaan om zijn spirituele zoektocht te beginnen, zelfs als hij vanaf het materiële niveau begint. De externe vereniging leidt tot innerlijke vereniging, volgens het principe “het hart verlangt na de handelingen”. De uiterlijke handelingen helpen ons om te verlangen om ons aan de binnenkant te verenigen, met onze zielen of onze punten in het hart.

Tijdens een Congres, terwijl we direct met elkaar communiceren, proberen we al onze punten te verenigen, de bouwelementen van de ziel, op een zo sterk mogelijke manier. Daarna gaat iedereen naar huis, maar iedere persoon verlangt er naar om deze verbinding te behouden, en dit is hoe we spirituele ruimte scheppen! Het is waardevol voor ons om elkaar tijdens de Congressen te treffen totdat we onze punten in het hart zodanig verbinden, dat we in staat zullen zijn om met ze te werken, ongeacht de afstand tussen ons. We zullen dan de afstand kunnen gebruiken, om de verbinding tussen onze zielen te versterken.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: The Eurasian Congress – “Together Towards A Unified World”
Laitman.com Post: Unity Must Happen Through Our Souls, Not Bodies
Kabbalah Today Article: “Kabbalistic Quote Congress: Introduction to the Book of Zohar “
Intention Handbook: “The Intention of the Group”
icon for podpress  Unity in Your Language [1:29m]:  | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed