Hoe Kunnen We Een Gezamenlijke Ramp Voorkomen

mans-relationship-with-the-creator-is-like-a-dramatic-love-storyIn het Nieuws (van UN News Centre):Woestijnvorming zorgt voor veiligheid risico’s, Ban waarschuwt op Wereld Dag“- Met verplaatsing van 200 miljoen milieugerelateerde migranten rondom 2050 zal achteruitgang van het land de nationale en regionale stabiliteit bedreigen. Hiermee kenmerkt Secretaris-Generaal Ban Ki-Moon deze Wereld Dag voor de Strijd tegen Woestijnvorming. Een derde van het aardoppervlak is aangetast door woestijnvorming, dit vormt voor 1 miljard mensen een bedreiging van levensonderhoud en ontwikkeling, zegt Mr. Ban in een bericht om deze Dag te herdenken, dit wordt sinds 1995 waargenomen.

Mijn Commentaar: Voor het welzijn van de aarde en de mensheid zouden alle mensen zich wereldwijd moeten verenigen en een gezamenlijke wereld voedselvoorraad moeten aanleggen met de noodzakelijke producten. Op die manier kunnen alle mensen blijven waar ze zijn, hoeven zij zich geen zorgen te maken over de toekomst en hoeven de gebieden met optimale landbouw mogelijkheden niet overbevolkt te raken. Preventie van deze gezamenlijk ervaren ramp is te vinden in vereniging en wederzijdse garantie.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Waarom Lijdt Een Miljard Mensen Honger Als De Aarde Zelfs Meer Mensen Kan Voeden?
Laitman.nl Artikel: Enkel Een Vonk Van Het Hoogste Licht Zal De Wereld Corrigeren
Laitman.nl Artikel: Hoe Zal Honger De Wereldbevolking Beïnvloeden?

Engelstalig:
Kabbalah Today Article: Mankind’s Growing Hunger
Baal HaSulam Article: “The Arvut (Mutual Guarantee)”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed