Hoe Je De Spirituele Wereld Voor Te Stellen

Attaining Correction With Less BloodshedEen vraag die ik ontvangen heb: Wat zijn de tekens dat mijn punt in het hart zich aan het ontwikkelen is?

Mijn Antwoord: Als jouw punt in het hart zich aan het ontwikkelen is, dan verkrijg je met iedere dag die voorbij gaat een groter begrip van het feit dat jouw verbinding met anderen, het vat is om het Licht te onthullen. En je bevindt je op elk moment binnen dit vat.

Als iemand het woord “spiritualiteit” zegt, stel je je onmiddellijk het beeld voor van jouw verbinding met andere zielen, waarin de Schepper onthuld wordt. Dit beeld van de Schepper – een volkomen gevende Kli – is altijd voor je ogen. Tenslotte wordt Malchut een beeld van de Schepper genoemd.

(Uit Deel 3 van de Dagelijkse Kabbalah Les)

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed