Het Is Onmogelijk Tegen De Natuur In Te Gaan

the-meaning-of-spiritual-and-physical-tearsIn het Nieuws (van The Guardian): Duitsland kondigt een wet aan die lonen van directies moet begrenzen“- Het Parlement in Duitsland, de Bundestag, heeft afgelopen maand een wet aangekondigd die grenzen stelt aan het loon van de uitvoerend machtshebbenden. Kanselier Angela Merkel’s coalitie van conservatieven en Sociaal Democraten hopen dat deze wet bedrijven zal aanmoedigen zich te richten op lange termijn prestaties in plaats van op korte termijn winsten.

Als managementsleden aansprakelijk worden gesteld voor schade aan hun bedrijf, dan kan hen worden opgedragen dit uit eigen zak te betalen. Het bedrag zal minimaal 10% zijn van de geleden schade maar niet hoger dan 1,5 keer hun vaste jaarsalaris.

Mijn Commentaar: Deze maatregelen zullen niet helpen totdat het egoïsme is gecorrigeerd, de mens zal alles in het werk stellen om de wetten die hun egoïstische verlangens dwarsbomen te omzeilen, zelfs als het verlangen tegen hun gezonde verstand in gaat. Het is onmogelijk om tegen de Natuur in te gaan ondanks gezond verstand, het ligt voor de hand dat beperkingen van een persoonlijk maximum loon voordeel opleveren voor een ander op een persoonlijk niveau!

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Het Is Onmogelijk Te Ontkomen Aan Het Wereldwijde Egoïsme
Laitman.nl Artikel: Analyse Van De G20 Top In Washington DC

Engelstalig:
Kabbalah Today Article: What Happened?
Attaining the Worlds Beyond: 14. Revelation and Concealment.”Transforming Egoism to Altruism”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed