Gedrukte Kranten Zijn Een “Bedreigde Diersoort” Zegt Senator John Kerry

article-in-the-newspaper-yedioth-aharonotIn het Nieuws (van CNN): Kerry: kranten zijn een “bedreigde diersoort“. Senator John Kerry heeft gezegd dat kranten een “bedreigde diersoort aan het worden zijn”, naar mate meer mensen zich tot de “kracht, efficiency en technologische elegantie” van het Internet nieuws wenden.

In het Nieuws (van Yahoo Nieuws):Geen redding voor de krantensector“. De woordvoerder van het Witte Huis, Robert Gibbs zegt het volgende: “Kranten hebben te maken gekregen met een snelle daling in opbrengsten uit gedrukte reclame, waarbij de circulatie van de kranten snel afneemt en de lezers liever gratis online kranten lezen – zei de Senaat stuurcomité voor communicatie, technologie en de aangekondigde plannen voor het Internet, tijdens een lezing over de “Toekomst van het Journalistiek”.

Mijn Commentaar: Er bestaat geen twijfel over dat alle informatie binnenkort “online” zal zijn omdat het egoïsme dat zich nu ontwikkelt “virtueel” is. Daarom is het doelloos om je tegen de veranderingen te verzetten.

Echter zal de inhoud van het nieuwe type informatie antwoord moeten geven op het nieuwe type verlangens die de mensen hebben, omdat het egoïsme van de mensen globaal en integraal wordt. En dit kan alleen bereikt worden door het systeem van onze nieuwe relaties te begrijpen. Degenen die dit begrijpen zullen uiteindelijk de boventoon voeren.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Kranten Uitgeven Is Niet Winstgevend Meer
Laitman.nl Artikel: Waarom Meer Mensen Het Online Nieuws Vertrouwen

Engelstalig:
Laitman.com Post: From Our World, to the Virtual World, to the Upper World

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed