Eenheid Is De Enige Methode Om Uit De Crisis Te Komen

woman31Een vraag die ik heb ontvangen: Als iemand naar u toe zou komen van een internationaal nieuws station, zoals CNN en aan u zou vragen om de prachtige methode die u heeft te beschrijven, wat zou u ze dan vertellen?

Mijn Antwoord: Deze methode laat ons zien hoe de crisis te overwinnen, die nu onthuld wordt en verspreid wordt over alle gebieden van ons leven. Onze overleving is in het vaandel, dus als we onszelf voor verwoesting willen behouden door middel van natuurlijke rampen, honger, epidemieën en andere tegenspoed, moeten we beseffen dat de correctie van onze globale situatie alleen van één ding afhangt: het opzetten van inter-persoonlijke relaties, als ware we leden van één familie. Ik denk dat dit voorbeeld voor zichzelf spreekt en geen verdere uitleg behoeft.

Iedereen kan zich een familie voorstellen wiens leden begrijpen dat ze onderling verbonden en afhankelijk zijn, die voor elkaar zorgen en samen wonen. Dit soort relatie moeten we ontwikkelen tussen alle mensen op de aarde!

Om dit te bereiken, moeten we aan iedereen uitleggen dat we allen onderling afhankelijk zijn en niets er aan kunnen doen om aan deze verbinding te ontsnappen. Dit begrip zal de mensen verplichten om zich te verenigen. Iedereen moet begrijpen dat we door eenheid alle problemen in de wereld zullen elimineren.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: The Period of Egoistic Exchange Has Ended
Laitman.com Post: Nature Has Set a New Condition for Our Well-Being

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed