De Wereld Van Oneindigheid Is Hier, We Zijn Er Alleen Voor Onverschillig

infinityUit de hele werkelijkheid, neem ik alleen dingen waar die waardevol zijn voor me, vanuit het standpunt van winst of verlies. Al het andere neem ik niet waar. Ik kan omringd zijn door duizenden andere dingen, maar ik ben er onverschillig er voor. En als ik onverschillig ben, zie ik ze gewoon niet.

In dit opzicht, hoeft de persoon niets aan zichzelf te veranderen, of zichzelf te transformeren in een “gevleugelde engel”. Hij hoeft alleen zijn grenzen te laten vallen, en zijn zintuigen open te stellen om de wereld te zien, te horen en te voelen die buiten hem bestaat. En dit wordt gedaan door alles waar te nemen “omwille van anderen”.

Dan zul je echt de wereld buiten jezelf voelen, en in de Wereld van Oneindigheid bestaan. Maar waar is deze wereld van Oneindigheid? Zit het ergens achter een ster of sterrenstelsel? Nee, het is hier en nu.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: We Only See What We Want To See
Laitman.com Post: New Study: The Eyes See More Than What The Brain Reports To Our Awareness
From Chaos to Harmony: “A Reality of Wholeness and Infinity. Perception of Reality
icon for podpress  Introduction to Kabbalah [08:49m]: | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed