De Redding Van De Mexicaanse Griep Is Samenwerking En Niet Isolatie

man2In het Nieuws (van Stratfor):De Geopolitiek van Pandemieën“. De Mexicaanse Griep is sneller gereisd dan het nieuws over het virus. Toen het nieuws over het virus, eindelijk het virus ingehaald heeft, werd de wereld perceptie vorm gegeven door een serie sterfgevallen die plotseling in Mexico plaats hebben gevonden…. Virussen die verspreid worden door terloops menselijk contact kunnen wereldwijd plaats vinden voordat wie dan ook het in de gaten heeft. Met de moderne luchtvaart, verspreiden de ziektes zich wereldwijd binnen een paar dagen of een paar uur.

De ware bedreiging voor de mensheid, als het ooit komt, zal niet van de influenza komen. Het zal eerder komen van een ziekte die zich door terloops menselijk contact verspreidt, maar een hogere sterftepercentage heeft en geen duidelijk geneesmiddel.

Mijn Commentaar: De Mexicaanse griep heeft laten zien dat de mensheid niet in staat is om een virus tegen te houden. En dit komt doordat er geen wereldwijde gezondheidsinfrastructuur is, die het benodigde medicijn snel kan ontwikkelen, produceren en afleveren aan de zieken in de wereld. Onze redding kan niet komen uit het zich willen isoleren van elkaar, maar alleen uit het tegenovergestelde – wederzijdse samenwerking.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Succes Ligt In De Verbinding Tussen Ons

Engelstalig:
Laitman.com Post: We All Have the Flu
Laitman.com Post: What’s the Right Way to Create Contracts In the Age of Globalization?
Baal HaSulam Article: “Building the Future Society”
From Chaos to Harmony: Chapter 4 – “Breaching the Balance. The Crisis as an Opportunity to Restore Balance”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed