De Natuur Kan De Mens Fataal Worden Als We Niet Veranderen

we-cannot1In het Nieuws (van The New York Times):Koraal Fossielen Suggereren Dat Zeepeil Snel Kan Stijgen“. Bewijs uit de fossiel koraal riffen in Mexico onderstreept het potentieel voor een plotselinge sprong in zee peil wegens de globale opwarming. De studie, die onlangs gepubliceerd is in het blad Nature, meldt dat een plotselinge stijging van 2,5 tot 3 meter plaats heeft gevonden over een periode van 50 tot 100 jaar, ongeveer 121.000 jaar geleden, tijdens de laatste warme interval tussen de ijstijden.

Mijn Commentaar: Elke gebeurtenis in de Natuur heeft een initieel stadium, waar de energie opgebouwd wordt, en daarna een abrupte verandering plaats vindt. En het laatste is altijd fataal voor de mens! Echter kunnen we de bedreigende veranderingen die in de Natuur plaats vinden, een halt toe roepen door de hele Natuur in balans te brengen. De wijze waarop dit gedaan kan worden is door onszelf te veranderen, door de kwaliteit van de schenking te verkrijgen.

Kabbalah zegt dat de Natuur en de Schepper één en hetzelfde zijn. De Gematria (numerieke waarde) van het woord Natuur (HaTeva) is hetzelfde als de Schepper (Elokim). In onze wereld, is het niveau van de Natuur lager dan het niveau van de “mens”. Om deze reden, zullen we door onszelf te corrigeren, door ons egoïsme te veranderen naar het altruïsme, gelijkwaardig worden aan de hele Natuur of de Schepper. We zullen hierdoor de hele natuur in onze wereld in balans brengen, waarbij ons bestaan volkomen comfortabel en veilig zal zijn!

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Hoe Zou Het Zijn Om In Een Perfecte Wereld Te Leven
Laitman.nl Artikel: Waarom Het Nu Tijd Is Om “Bemin Uw Naaste” In Praktijk Te Brengen
Laitman.nl Artikel: Een Globale Wereld Is Een Wereld Van Liefde

Engelstalig:
Spiritual Search: Eighteen Talks With the Beginners.”Fifteenth Talk: Our Desire to Receive is Equal to the Creator’s Altruism”
icon for podpress  The Law of Equivalence of Form [4:09m]:| Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed