Bestaat Er Zoiets Als Een Geluksformule?

is-there-such-a-thing-as-a-happy-childhood

In het Nieuws (van The Daily Mail): Een psycholoog heeft een formule gebaseerd op vriendschap, het weer en vakanties…Dr Cliff Arnall zei dat de blijdschap van de tijd doorgebracht met vrienden en geliefden in de natuur tijdens zonnige dagen in combinatie met het verheugen op het weekend en vrije tijd op dit moment op zijn krachtigst zijn…Dr Arnall zei “Het belangrijkste in ons leven zijn onze relaties- en met geen geldbedrag kan je dat kopen, hij voegt er aan toe …met zijn gecompliceerde algebraformule dat Geluk is gelijk aan O + (N x S) + Cpm/T +He. O betekent Outdoor, buiten, N staat voor Natuur en S staat voor Sociale interacties. Herinneringen aan zomers uit de kindertijd staan voor Cpm, de temperatuur is T en het verheugen op de vakanties staat voor He.

Mijn Commentaar: Dit is enkel het geval als ik een dier ben. Maar als ik meer wens, als mijn egoïsme sneller groeit dan wanneer ik een kind was dan kan ik het niet verzadigen wat ik ook doe- dan zal deze geluksformule niet werken. miljonairs en zwervers zullen zich beiden miserabel blijven voelen, het dokters voorschrift zal niet helpen!

Geluk is wanneer een behoefte wordt vervuld. Maar als mijn behoeftes groeien en om een vervulling vragen die groter is dan de som van de formule, wat moet ik dan doen dokter?

Feitelijk is de behoefte van de mens deze wereld ontgroeid- en deze enkel nog worden vervuld met de ervaring van de betekenis van het leven, zijn oneindige harmonie. Deze behoefte wordt duidelijk terwijl we spreken! We zijn op deze manier geprogrammeerd! Terwijl de ware remedies te vinden zijn in het onthullen van een oneindig leven kunnen doktoren alleen maar verdovende medicijnen en antidepressiva voorschrijven.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Er is Een Kracht Waardoor Wij Blijven Vragen En Veranderen

Engelstalig:
Laitman.com Post: Falling Into The Black Hole Of Egoism For The Last Time
Laitman.com Post: To Feel The Harmony Of Eternal Nature
Kabbalah Today Article: Cracking the Happiness Code

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed