Ballet Premiere “De Magiër” In Kroatië

Een reportage van onze vrienden in Kroatië: “600 mensen kwamen naar de première de dansvoorstelling “De Magiër”, gebaseerd op Michael Laitman’s boek, Voor Altijd Samen. We zijn dankbaar voor alle steun vanuit de gehele Wereld Kli. Het succes was weergaloos zelfs met alle obstakels die we moesten overwinnen. Jullie waren allemaal bij ons, ons hart werd gevuld en opgelicht door liefdesvlammen, het werd door de uitvoerende artiesten en door het publiek gevoeld. We voelden de stille maar behoorlijke sterke kracht van de vrienden van de Wereld Kli. Het is onmogelijk om al jullie liefde en steun in deze woorden uit te drukken. Een aantal journalisten van tijdschriften en TV was aanwezig en het lof van het publiek oversteeg alle verwachtingen.

horvatia_2009_w

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed