Amerikanen Hebben De Mysterie Van De UFO’s Ontsluierd

what-is-pain-and-how-can-we-stop-feeling-it-all-the-timeIn het Nieuws (van The Los Angeles Times):De weg naar Area 51“. Na decennia lang het bestaan van de faciliteiten te hebben ontkend, treden vijf insiders naar buiten. Dus welke van deze broodje aap verhalen ofwel samenzweringstheorieën werden overgelaten aan de populaire verbeeldingskracht – de UFO’s die in het geheim bestudeerd werden, de ondergrondse tunnels die de clandestiene faciliteiten met elkaar verbinden? Maar in gesprek met Collins, Lovick, Slater, Barnes en Martin is het duidelijk dat er veel van de folklore uit de flarden van de waarheid verzonnen is.

Mijn Commentaar: Wat een teleurstelling! Toch zal dit de dromers niet overtuigen of ontmoedigen – ze zullen doorgaan met het zoeken naar het leven in levenloze ruimte. Je kunt de hoop niet doden!

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Wij Bevinden Ons In Het Centrum Van De Werelden
Laitman.nl Artikel: Astrofysica Bevestigt Dat We Alleen Zijn In Het Universum

Engelstalig:
Laitman.com Post: We Are In the Center of All the Worlds
TV Program: “Ask the Kabbalist”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed