Zal Een Nieuw Moraal De Wereld Voor Instorting Redden?

correctIn het Nieuws (van Bundespraesident): Duitse President Roept Om Eenheid Wanneer Geconfronteerd met een Economische Crisis“. De crisis leert ons nu dat verwoesting aan de basis ligt van de vrijheid die geen beperkingen kent. Maar de markt moet regels kennen en een gevoel van ethiek. Dit is precies waarom de crisis de waarde van de sociale markt economie bevestigt. Het is meer dan een economisch systeem. Het is een waardesysteem. En we moeten de grote financiële instellingen, onderwerpen aan uniform internationaal toezicht.

Mijn Commentaar: Echter, zodra ze een dergelijk systeem beginnen op te zetten, zullen ze ontdekken dat het onhaalbaar is, of het omturnen naar een Sovjetachtig systeem dat alleen tot verdere conflicten en oorlogen zal leiden. Alleen door Kabbalah te verspreiden – de methode van de correctie van de mens – zullen we in staat zijn om een correct systeem van onderlinge verbindingen tussen ons te scheppen – op alle niveaus: sociaal, politiek, moreel, huiselijk etc.

In de tussentijd zal de crisis verder doorgaan, stap voor stap, in golven, waarbij de economie getroffen wordt, onze gezondheid, het milieu, de oogsten etc. Door deze stormen en dalingen, zal de mensheid beginnen te beseffen dat er een intelligente kracht van de Natuur, de crisis bestuurt met het doel om ons te ontwikkelen. Mensheid zal naar een verbinding beginnen te zoeken met deze kracht, en uit zichzelf naar Kabbalah toekomen. Echter, onze verspreiding zal dit pad versnellen.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Kabbalah Geeft Ons Het Complete Model Voor Het Creëren Van Een “Incubator” Voor De Mensheid
Laitman.nl Artikel: Het Programma Om Uit De Crisis Te Komen
Laitman.nl Artikel: We Moeten Naar Een Hoger Niveau Van Bewustzijn Stijgen Om Onze Problemen Op Te Lossen

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed