Zal “Mijn Huis Is Mijn Fort” De Nieuwe Amerikaanse Ideologie Worden?

purposeIk heb net een brief ontvangen van een van mijn studenten in de V.S. Hij schrijft dat hij en zijn vrouw naar de winkel gingen, en veel mensen zagen die daar wapens kochten. Er werden verschillende soorten wapens verkocht, zelfs een machine geweer. De verkoopmedewerker zei dat sommige wapens niet meer op voorraad waren en dat ze op de nieuwe bestelling aan het wachten waren. Hij legde uit dat dit komt doordat mensen als gekken wapens aan het kopen waren! In het verleden, kochten mensen rantsoen voor een hongersnood en op dezelfde manier, kopen ze nu wapens. Maar tegen wie gaan ze deze wapens gebruiken?

Zijn ze bang dat iemand Amerika zal aanvallen? Of zijn ze bang dat honger ze in de situatie zal brengen waar ze elkaar zullen moeten aanvallen en of van elkaar stelen? Het zal hetzelfde zijn in de hele wereld en dit is precies waar de erkenning van het kwaad vandaan zal komen! Vandaag de dag wil elke persoon zichzelf in zijn huis opsluiten (ofwel in zijn bunker), waar hij voedsel, medicijnen en andere benodigdheden heeft, tot aan het eind van zijn dagen. En hij wil dat deze bunker de hele wereld kan buiten houden. Dit is wat ons ego instinctief wil.

Mensen moeten over morgen nadenken, en ze moeten voor zichzelf zorgen. Toch, tegelijkertijd, moeten ze denken over hoe ze morgen een verbinding met anderen zullen hebben, aangezien ze anderen niet zullen moeten gebruiken om aan benodigdheden te komen.

Tegenwoordig zijn de Amerikanen zich steeds verder van elkaar aan het isoleren en dit brengt ze steeds dichterbij de erkenning van het kwaad. Echter is dit het begin van een goede toestand. De Amerikanen zullen beseffen dat dit niet het juiste pad is, alleen als ze er voor een deel langs zijn gegaan.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: We Moeten De Pracht Van Het Systeem Waar We In Zitten Openbaren
Laitman.com Post: In the News, “US a Likely Candidate for Civil Violence”
Laitman.com Post: What Does a Fallow Year Have to Do with Rice? – an Article about the Food Crisis

One Comment

  1. […] Zal “Mijn Huis Is Mijn Fort” De Nieuwe Amerikaanse Ideologie Worden? […]

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed