Zakenmensen Willen Aartsbisschop Om Als Cedent Op Te Treden Voor Het Tekenen Van Contracten

specialIn het Nieuws (vertaald van Interfax): De Aartsbisschop van Yekaterinburg zei het volgende: “Twee ondernemers hebben me gevraagd om hun cedent te zijn. Ze waren bang om een overeenkomst te tekenen, omdat ze beide bang waren dat de ander hem zou bedriegen. Als we tot een zodanig punt van wantrouwen aan zijn gekomen, wat valt er dan over onze economie te zeggen?! We hebben ons hart zodanig verdoofd dat mensen onbegrensde rijkdom verlangen, zonder er überhaupt een inspanning voor te leveren. Het gebrek aan integriteit staat ons niet meer toe om zaken te doen”.

Mijn Commentaar: Deze situatie zal ook niet lang doorgaan: de zakenmensen geloven dat de Aartsbisschop een autoriteit is voor de ander. Maar wat gebeurt er als dit niet waar is, en de een beslist als nog om de ander te belazeren en te verdwijnen? Zal de Vader opstaan en de verantwoordelijkheden van deze persoon overnemen?

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: De Crisis Is Systematisch En Globaal
Laitman.nl Artikel: In De Moderne Tijd Is De Psychologische Steun Van Religie Niet Meer Genoeg
icon for podpress  Onze Houding [03:10m]: Afspelen

Engelstalig:
Laitman.com Post: The Present Crisis Is a Crisis of People’s Trust in the Egoistic System of Relationships
Navigating through the Financial Crisis

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed