Wie Schiep De Schepper?

love-is-providing-others-with-the-means-to-fulfill-their-point-in-the-heartEen vraag die ik heb ontvangen: Wie of wat schiep de Schepper? Waar kwam de Almachtige vandaan? Wat bewoog de Schepper ertoe om te verschijnen?

Mijn antwoord: Concepten van de categorie zoals tijd, ruimte en beweging bestaan alleen in onze wereld in de egoïstische waarneming van de realiteit. Zodra we de werkelijkheid beginnen te zien zoals het is zonder verstoord te worden door het egoïsme met andere woorden, we de werkelijkheid zien door de kwaliteit van het geven (dezelfde kwaliteit als de ware realiteit) zullen we zien dat deze beperkingen niet bestaan. Dan zullen we eeuwigheid en perfectie voelen in alles.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: The Reality We Feel Is Like a Dream
Laitman.com Post: About the Phases of Complete Correction
Laitman.com Post: What the Global Education System Should Teach People
Laitman.com Post: The Smart Way to Go Through Life

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed