We Komen Steeds Dichterbij De Wet Van De Universele Verbinding

we-must-only-unite-our-points-in-the-heartEr wordt je verteld dat je solidair met anderen moet worden, maar je kunt het niet zelfs niet wanneer je met de dood wordt bedreigd! Al zou je willen veranderen, hoe moet dat? Het is tegen de menselijke natuur.

De mensheid zou nu al solidair met elkaar willen zijn. De wet van universele verbinding en de noodzaak van “wederzijdse garantie“, die nu in de wereld worden onthuld, bepalen dat je alleen voedsel kunt krijgen onder de voorwaarde dat iedereen garant staat voor elkaar. Op het moment dat dit gebeurt zullen de economie en de bedrijven opnieuw beginnen te werken en iedereen voorzien met wat men nodig heeft.

Vandaag de dag is onze levensonderhoud afhankelijk van de onderlinge waarborg, wat betekent dat je borg moet staan voor anderen en anderen voor jou. Natuurlijk wil je dit zonder lijden, niet voor jezelf en ook niet voor je familie en dus wil je veranderen. Maar hoe? Je wilt je verbinden met anderen maar je kan het niet. De reden is dat je als egoïst bent gemaakt. Dit erkennen heet “de verwezenlijking van het kwaad”.

Als je deze uitzichtloze situatie hebt bereikt zul je onthullen dat er een kracht is die je zal corrigeren. Je zal een behoefte voelen voor een macht die jouw egoïstische karakter kan corrigeren. Deze macht heet de Schepper de hele natuur, en het kan alleen in jou worden onthuld. Deze onthulling van het hele universum zal jou de kracht geven om jouw egoïsme te ontstijgen tot ieders voordeel.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: How Do We Connect Our Points in the Heart?
Laitman.com Post: The Food Crisis Reminds Us of the Condition Set In the Torah: Unite or Perish
Laitman.com Post: Freedom of Will Lies Only In the Environment
Attaining the Worlds Beyond: Chapter 25 – “The Process of Conforming to the Creator”
icon for podpress  Our Environment: The Collective Soul [4:07m]: | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed