We Hebben Geen Krachtige Heerser Nodig, Maar Vereniging

unificationIn het Nieuws (vertaald van Computerra.ru): 150 jaar gelden, werd slavernij afgeschaft naar aanleiding van een opperbevel van de Tsaar. Vanaf die tijd hebben de Russen geleefd met een gevoel dat hen iets belangrijks ontnomen werd, misschien het belangrijkste. Nadat ze van de vrijheid geproefd hadden, piekerden velen over “wat er zo goed was aan het op zoek gaan naar voedsel”. Als je landheer over je kan beschikken, wint er iedereen – zowel de meester als de slaaf.

Sommigen vonden dat het goed was om geen landheer te hebben, maar velen misten het gevoel van een machtig persoon die de leiding had! En in de jaren negentig begon men om een meester te vragen, die hun leven moest komen repareren.

De moderne oligarchen steunen dit plan niet, aangezien zij de natuurlijke hulpbronnen uitgebuit hebben en de mensen hulpeloos hebben achter gelaten, om zelf te overleven. Dus de mensen moeten op zoek gaan naar een nieuwe Meester!

Mijn Commentaar: Alle naties en mensen verschillen van elkaar omdat iedereen zijn eigen spirituele wortel heeft. De crisis zal dit gelijk trekken, en de onthulling van Kabbalah – de methode voor de unificatie, zal zelfs de meest tegengestelde mensen toestaan om zich met elkaar te verbinden, door boven zichzelf uit te stijgen.

Alleen de vereniging van alle mensen zal ons tot volmaaktheid brengen, ongeacht verschillende persoonlijkheden, gewoonten, religies en alle andere verschillen. Vereniging staat mensen toe om boven alle verschillen uit te stijgen, opdat iedereen één geheel is, en opdat iedereen zal beseffen dat hij gelijke waarde heeft als een ieder ander, aangezien hij een onderdeel is van het complete lichaam van de mensheid.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Het Rottende Russische Rijk
Laitman.nl Artikel: De Crisis Is Een Openbaring Van Onze Gebroken Verbindingen

Engelstalig:
Laitman.com Post: Russia and Israel Have the Opposite Problem
Rav Michael Laitman Interview: Society’s Approval is the Greatest Reward
A Conversation between the Kabbalist M. Laitman and the Russian economist, publicist, and political scientist M. Khazin

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed