Wat Moet Er Gebeuren Met Landen Die Zich Niet Aanpassen Aan De Wet Van Wereldwijde Co-Existentie?

man2Een vraag die ik ontving?: Hoe zit het met de G20 top die regelmatig georganiseerd wordt. Stel dat zij onze boodschap horen en het principe: “De gehele mensheid is een familie” accepteren. Wat zouden we in dat geval dan moeten doen met de “rotte appels” die zich hier nog niet bij willen neerleggen? Wat moeten we bijvoorbeeld doen met Ahmadinejad? Moeten we iemand anders kiezen of proberen hem een heropvoeding te geven? Want het is toch zo dat zolang een deel van het organisme weigert de wet van de wederzijdse garantie te accepteren, het hele organisme lijdt.

Mijn antwoord: Als we ons lichaam onderzoeken kunnen we zien dat het organisme de delen isoleert die schadelijk of lichaamsvreemd zijn. Het plaatst zo’n deel in een “zak”, verhoogt de temperatuur zodat het sterft en stoot het schadelijke of lichaamsvreemde deel dan uit. Als de hele wereld een land, of een blok van landen, isoleert zal het niet in staat zijn te overleven en zal het de wet van wereldwijde co-existentie accepteren.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: World Leaders Have to Start Thinking About All People, Economies and Countries
Laitman.com Post: The Threat of Deglobalization Reminds Us That We Must Learn to Connect In Our “Small Global Village”
Laitman.com Post: The G-20 Will Not Resolve the Crisis

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed