Wat Is Er In Het Oude Babylon Gebeurd?

conceptEen vraag die ik gekregen heb: Hoe is het mogelijk dat de mensen die in het Oude Babylon leefden, en de eigenschappen bezaten die ze toestonden om de Hoogste Werelden te voelen, opeens egoïsten werden en zich van elkaar afscheidden? Betekent dit dat het proces van de ontwikkeling van de persoon omkeerbaar is, en dat elke gevorderde Kabbalist die het punt in zijn hart ontwikkeld heeft, nog steeds kan terugvallen naar het dierlijke niveau?

Mijn Antwoord: De groep Babyloniërs steeg naar hun volledige correctie, maar daarna vielen ze van hun spirituele graad, om hun kennis en de methode aan de wereld te kunnen overbrengen. Dit gebeurde opdat ze net zoals de mensen in de wereld zouden worden. Tegenwoordig, is deze groep Babyloniërs de regels en de methode die onze wereld besturen aan de hele mensheid aan het onthullen, zodat iedereen in staat zal zijn om het niveau van de Schepper te bereiken – het hoogste niveau van de Natuur. Deze verantwoordelijkheid hebben ze zelf gekozen!

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Ieder Die Naar De Schepper Streeft, Kan Israël Worden
Laitman.com Post: The Classical Wisdom of Kabbalah and the Evolution of the Urgently Needed Planetary Consciousness
Kabbalah Today Article: Who Are You, People of Israel?
From Chaos to Harmony: Part II. Israel’s Role – “The Birth of the People of Israel”
icon for podpress  The Role of the Nation of Israel [4:31m]: | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed