Waarom De Stadia Van Spirituele Ontwikkeling Op Een Achtbaan Ritje Kunnen Lijken

stagesEen vraag die ik ontvangen heb: Ik studeer al ongeveer zeven maanden, en het was echt een emotionele achtbaan. Ik voel me goed en daarna voel ik me slecht. Ik ben mezelf veel meer met de studie aan het bezighouden, en met verspreiding van Kabbalah en ik voel dat ik een ander persoon aan het worden ben, maar het lijkt alsof het me op een negatieve manier beïnvloedt. Ik evalueer mezelf voortdurend en ik zie hoe mijn ego groeit. Ik ben ook heel erg andere mensen aan het veroordelen. Ik begin in te zien hoe hun ego al hun hadelingen beheerst. En ik word ook boos op mijn ego en ik ben boos op andere mensen wegens hun ego, ook al weet ik dat ik geen recht heb om anderen te veroordelen en ik alleen aan mezelf zou moeten werken.

Ik weet op dit moment niet wat ik moet doen. Ik ben boos, emotioneel uitgeput, en ongelukkig, wat dus het tegenovergestelde is van wat ik zou moeten zijn. Ik hoor schenking van de Schepper te voelen.

Mijn Antwoord: Je gaat door een periode van groei van jouw egoïstische verlangens. Binnen in dit verlangen, zal je nieuwe beelden van de wereld beginnen waar te nemen, en andere verbindingen tussen de dingen. Wees sterk, verbreek je studieroutine en vereniging met de groep niet. Dan zal je snel door deze periode van het verzamelen van het egoïstische verlangen heen gaan. Elke stap vooruit bestaat atijd uit twee delen: de groei van het egoïstische verlangen (dat waar je nu doorheen gaat) en daarna de onthulling van nieuwe openbaring binnen in dit egoïstische verlangen.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: This Path Can Only Be Surmounted by Those Who Walk It
Laitman.com Post: How To Overcome The Descents (Advanced)
Shamati #4 : “What Is the Reason for the Heaviness One Feels when Annulling before the Creator in the Work”
A Guide to the Hidden Wisdom of Kabbalah: 4.”The Recognition of Evil and the Revelation of Good”
icon for podpress  Attaining the Worlds Beyond [5:14m]: | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed