Waar Komen Onze Gedachten Vandaan?

thoughtsEen vraag die ik gekregen heb: In termen van kwantum fysika, bestaat het universum uit energie. Daarom is alles, waar onder gedachten energie. Waar komen gedachten vandaan en waarom en hoe denkt ofwel trekt een individu zijn specifieke gedachten aan?

Mijn Antwoord: Er zijn twee krachten waar alles in de wereld uit bestaat: ontvangst en schenking. Alles vindt tussen deze twee krachten plaats. We leren over hun aard door ze zelf te openbaren, omdat we uit deze twee bestaan.

De interactie tussen deze twee krachten geeft groei aan onze verlangens, en de verlangens brengen gedachten met zich mee over hoe datgene dat we verlangen te verkrijgen. Een persoon kan zijn verlangens bewust beïnvloeden door zichzelf onder de invloed van een omgeving te plaatsen, wat betekent mensen of zielen (mits men al de zielen kan waarnemen). Dit is hoe een persoon zijn eigen lot kan bepalen.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: The Mind Is A Servant Of The Desires
Laitman.com Post: Thought Is the Most Powerful Force In The World
Laitman.com Post: Can We Control Our Thoughts?
Shamati #153: “A Thought Is an Upshot of the Desire”
icon for podpress  How Can I control My Thoughts? [2:09m]: | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed