Verspreiding Van Kabbalah Is Geen Missionarissen Werk

You Are Welcome to Help YourselfEen vraag die ik gekregen heb: Ik heb net deze cursus gekeken omdat ik het aan een vriend wilde aanraden die dichtbij Raanana woont. Daarna werd ik er door verrast om te zien dat er $100 gevraagd werd voor 10 lessen. Een van de dingen die ik gehoord heb, die voor authentieke Kabbalah gelden is dat het gratis zou moeten zijn. Het is daarentegen waar dat mijn synagoge hetzelfde vraagt voor een volwassenen onderwijs cursus, maar dit gaat niet samen met het idee van gratis Kabbalah verspreiden, vooral tijdens zulke moeilijke financiële tijden.

Mijn Antwoord: Iemand moet voor de huur en de onderhoud betalen, of wil je dat iemand anders het voor je betaalt? De materialen van “Campus Kabbalah” zijn gratis verkrijgbaar op onze website. Als we openbare lessen geven op ons eigen terrein, zijn ze ook gratis, ook al moeten we alsnog alle kosten dekken.

Kabbalah geeft voorkeur aan verspreiding van de kennis door de wereld, maar het is geen missionarissen werk, dat ten koste van anderen gaat.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Moses Decreed That Kabbalah Must Be Taught for Free
Laitman.com Post: We Have to Reveal the Magnificence of the System We’re In
Baal HaSulam Article: “Messiah’s Horn”
Projects and Expenses
About Bnei Baruch Kabbalah Education & Research Institute

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed