Vandaag De Dag Is De Hele Wereld Net Een Kind Dat Onderwezen Moet Worden

drugsEen vraag die ik ontvangen heb: Welk advies kunnen we de wereld vandaag geven om zeker te stellen dat de mensen niet zullen denken dat de crisis over is, alleen omdat biljoenen in de economie zijn gegooid en er een “adempauze” is in de crisis?

Mijn Antwoord: We kunnen ze alleen één advies geven: onderwijs de wereld en verspreid de kennis over de toestand waar de wereld zich in bevindt. Het is net als het onderwijzen van een kind om de wereld waarin hij leeft te begrijpen, in plaats hem aan zijn lot over te laten. Als hij aan zijn lot overgelaten wordt, zal hij 5 tot 10 duizend jaar nodig hebben, waar de mensheid doorheen is gegaan om deze wereld op te bouwen, en hij zal gedwongen worden om met zijn eigen bloed voor deze kennis te betalen!

We onderwijzen een kind gedurende de eerste 15-20 jaar van zijn leven in zijn wereld, zodat hij deze wereld zal begrijpen en er klaar voor zal zijn om er in te leven. Op de vergelijkbare manier, moeten we vandaag de dag de hele mensheid onderwijzen over de nieuwe globale wereld en onze volledige onderlinge verbondenheid. Dan zal elke persoon, binnen een hele korte periode, begrijpen waar de hele nieuwe wereld over gaat, en in staat zijn om zich er juist in te gedragen. Anders zullen mensen dit door middel van het lijden moeten leren.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: We Don’t Give Our Children the Right Education Because We Didn’t Get One Either
Laitman.com Post: The Program for Coming Out of the Crisis
Laitman.com Post: The World Can Change In an Instant
Kabbalah Today Article: Generation I

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed