Scholen Nemen Gevangenis Bewakers Aan Om Te Garanderen Dat De Leerlingen Zich Gedragen

aliens-are-a-trick-of-the-imaginationIn het Nieuws (van TimesOnline):Scholen nemen uitsmijters aan om te garanderen dat de leerlingen zich zullen gedragen, zeggen de leerkrachten“. Een onderwijs uitzendbureau heeft online een vacature geplaatst waarin het volgende staat: “Onbuigzame, strenge toezichthouders onmiddellijk nodig! Ex-mariniers, gevangenisbewaarders, uitsmijters, politieagenten, brandweerlieden, sporters …”

Mijn Commentaar: Dit zou grappig zijn als het niet echt gebeurde. Wat zal er van deze leerlingen worden, die opgroeien met deze “onbuigzame toezichthouders” en deze voorbeelden van dwang. Hoe zal de toekomstige samenleving eruit zien? Zal het een samenleving zijn van krachtige, gehoorzame robots, met diepgewortelde psychologische problemen?

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Wat Het Wereldwijde Onderwijssysteem De Mensen Moet Leren
Laitman.nl Artikel: Opvoeding Is Het Enige Dat De Wereld Kan Veranderen
Laitman.nl Artikel: Wij Geven Onze Kinderen Niet Het Juiste Onderwijs Omdat Wij Dat Zelf Ook Niet Ontvangen Hebben

Engelstalig:
Kabbalah Today Article: Spiritual Education
icon for podpress  Lesson from Israel Congress: 02-05-08 [51:41m]:| Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed