Religie Is Slechts Een Cultureel Raamwerk In Onze Wereld

holdEen vraag die ik gekregen heb: Als een Kabbalah student, begin ik mijn vraagtekens te stellen bij mijn religie (Christendom), maar mijn geloof in God neemt alleen maar toe. Ik wil mijn religieuze leven houden, maar ik heb een dringende behoefte om met tot een Jood te bekeren. Dit is een serieuze kwestie als men het vanuit het Christelijke oogpunt bekijkt. Uw gedachten alstublieft.

Mijn Antwoord: Het verwerven van het doel van de schepping heeft geen betrekking op religie. Religies zijn niets meer dan een cultureel raamwerk van een bepaalde samenleving. In dit opzicht, kunnen ze blijven bestaan, maar alles wat zich boven ze bevindt, kan alleen verworven worden door de methode van Kabbalah. Dit geldt voor iedereen, religieus of niet.

Mensen verlaten normaliter religie, als ze de Natuur of de Schepper beginnen te verwerven. Maat later, als ze eenmaal zien dat religie niet meer is dan een raamwerk in onze wereld, net als een sociale club, zijn ze er klaar voor om fysiek hun religie te gehoorzamen.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Waarom Religie Tegen Kabbalah Is
Laitman.nl Artikel: De Ware Oorsprong Van Religies
Article: The Difference between the Science of Kabbalah and Religion
icon for podpress  “Kabbalah Revealed” Episode 12: The Difference Between Kabbalah and Religion:| Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed