Protectionisme Zal De Slechtste Resultaten Opleveren

a-crisis-is-a-crisisIn het Nieuws (van The Wall Street Journal):WTO Zet Details Uiteen over dat het Toenemende Protectionisme, Landen in de Richting van een Andere Koers Duwt“. Een stabiele opbouw van het protectionisme, zou internationale handel “langzaam kunnen smoren” en de effectiviteit van nationale stimulans plannen in de kiem kunnen smoren, volgens het rapport dat door de Wereld Handel Organisatie (WTO) aan haar 153 toegezonden is.

Mijn Commentaar: Bovendien, aangezien het isoleren van landen tegen de algemene trend van de Natuur in gaat, die de eenheid bevordert, zullen we verder zakken naar een nog grotere crisis. Dan zullen we de opkomst van Nazi regimes zien en een Derde Wereld Oorlog.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Landen Beginnen Een Wereldwijde Handelsoorlog
Laitman.nl Artikel: Komt er Een Nieuwe Golf Financiële Onrust Onze Kant Op?

One Comment

  1. […] Materialen: Laitman.nl Artikel: De Mensheid Gaat Een Nieuw Stadium In Laitman.nl Artikel: Protectionisme Zal De Slechtste Resultaten Opleveren Laitman.nl Artikel: Het Programma Om Uit De Crisis Te Komen Kabbalah Onthuld: Hoofdstuk 1: Kabbalah […]

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed