Ons Enige Gebed Zou Moeten Zijn Om Het Juiste Verlangen Te Hebben (Voor Gevorderden)

laitman_2009-03_7926Een vraag die ik van mijn student ontvangen heb: Kan de Hogere Zijn verlangen doorgeven aan de lagere?

Mijn Antwoord: Dit is precies wat Hij doet, maar alleen als respons op je verzoek: “Geef ons de juiste verlangens!” We bidden alleen over ons verlangen, opdat het gelijk zal worden aan dat van Hem: “Maak jouw verlangen hetzelfde als het verlangen van de Schepper”.

Je hebt niets anders van Hem nodig, anders dan een nieuw programma voor je gedrag, een nieuw programma voor je handelingen. Je moet een nieuw verstand, macht en kennis van Hem ontvangen, om met je “materie” correct te kunnen werken. Om precies te zijn, moet je inzien hoe gebrekkig je huidige gedragsprogramma is, omdat het tegenover gesteld is aan het programma volgens welke Hij werkt. En dan moet je Hem vragen om jouw programma te vervangen met een programma gelijk aan dat van Hem. Dit is het moment waarop je gecorrigeerd zal zijn, ofwel gelijkvormig aan de Schepper worden gemaakt.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Does The Creator Hear Prayers Spoken For Us By A Computer?
The Path of Kabbalah: ”Correcting Our Desires”
Attaining the Worlds Beyond: “Advancing toward Altruistic Pleasure”
Shamati #213: “Acknowledging the Desire”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed