Nieuw Onderzoek Wijst Uit Dat De Verbeeldingskracht De Werkelijkheid Verandert

our-imaginary-reality-is-created-by-two-mechanismsIn het Nieuws (van Washington University):Stel je het volgende voor: onderzoek suggereert dat de verbeeldingskracht meer is dan alleen een metafoor“. Een nieuw onderzoek van de Washington University in St. Louis suggereert dat de verbeeldingskracht veel effectiever kan zijn dan we denken om ons te helpen om onze doelen te bereiken. “De verbeeldingskracht heeft het buitengewone vermogen om de werkelijkheid vorm te geven” suggereren de coauteurs van het onderzoek, psychologie professor Richard Abrams en doctoraal student Christopher Davoli.

Mijn Commentaar: Baal HaSulam prijst de moderne psychologie aan, omdat het gebaseerd is op praktijk en experimenten, in tegenstelling tot filosofie die abstracte noties bestudeert. Net zoals de natuurlijke wetenschappen, leidt psychologie ons tot het inzicht dat er een andere werkelijkheid kan bestaan.

Kabbalah geeft ons de mogelijkheid om deze spirituele werkelijkheid binnen te treden, en dan te zien dat onze wereld niet echt is, en simpelweg vertolkt wordt aan ons door onze begrensde, aardse verbeeldingskracht.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: De Werkelijkheid Die We Voelen Is Net Als Een Droom
Laitman.nl Artikel: Wat Het Wereldwijde Onderwijssysteem De Mensen Moet Leren
Laitman.nl Artikel: Elk Van Ons Kan De Wereld Veranderen Met Onze Gedachten

Engelstalig:
Laitman.com Post: Reality Is Imaginary

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed