Leren Kinderen Van Hun Ouders’ Advies Of Van Hun Eigen Fouten?

adviceIn het Nieuws (van Science Daily):Nieuw Inzicht op de Manier waarop Kleine Kinderen Denken“. De onderzoekers zijn er achter gekomen dat kinderen niet voor de toekomst plannen, noch compleet in het heden leven. In plaats hiervan, roepen ze het verleden aan als ze het nodig hebben. Het goede nieuws is dat, hetgeen dat we tegen onze kinderen zeggen, niet het ene oor in gaat en het andere uit, zoals mensen wellicht denken. Maar het gaat er ook niet in en wordt omgezet in handelingen zoals bij volwassenen. Het gaat er eerder in en wordt opgeslagen voor later.

Mijn Commentaar: Een persoon leert alleen van zijn eigen fouten. Hij zal nu niet dezelfde fouten maken als in het verleden, maar hij zal altijd ongelijk hebben over de toekomst. Het staat geschreven: “Er bestaat geen rechtvaardige man in de wereld die niet gezondigd heeft voordat hij een rechtvaardige daad verricht”.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: To Be Born a Kabbalist
Laitman.com Post: The Difference Between Spiritual and Physical Growth Is the Qualities One Develops
Kabbalah Today Article: Spiritual Education
Article: “The Secret to Child Education”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed